Aktuelnosti

Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja odobrila je akreditaciju prvog studijskog programa na engleskom jeziku u Crnoj Gori u okviru Ekonomskog fakulteta na Univerzitetu Crne Gore

Prvi studijski program na engleskom jeziku u Crnoj Gori pod nazivom „Academic program in Business and Economics“ u okviru Ekonomskog fakulteta na Univerzitetu Crne Gore akreditovan je od strane Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja koja je prethodno formirala Komisiju za akreditaciju studijskog programa, a koju su činili nezavisni eksperti iz regiona i to u sastavu : predsjednica Komisije Prof. dr Ivana Bilić sa Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Splitu, zatim Prof. dr Milena Kaličanin sa Filozofskog fakulteta, Univerziteta u Nišu i Prof dr. Dejan Trifunović sa Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.

Odluku o odobravanju izvođenja studijskog programa danas je potpisao direktor Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Goran Danilović.

Font Resize